658 953 564

 

Núria Riera Muñoz

Comunicadora

 

 Sóc la Núria Riera, mare de dos fills, veïna de Mas Rampinyo (pels que no us soni el nom és un barri amb sentiment de poble de Montcada i Reixac), i una apassionada de la comunicació, les xarxes socials i la cultura.

  Aquesta és la meva trajectòria

Acadèmicament sóc Comunicadora audiovisual especialitzada en màrqueting digitalcommunity mànager, estic Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (2005 – 2010).

També vaig cursar un Post Grau en Màrqueting digital i Community Mànager (2013 – 2014) per la Universitat de Vic – UCC. Però reconec que el millor coneixement s’aprèn amb l’experiència i el pas per a la vida.

Vaig realitzar les pràctiques a Onda Cero Ràdio produint i col·laborant al programa “Fem l’Agost” i com operadora de càmera ENG a BTV Televisió.

Després de treballar com a Responsable de Comunicació a l’empresa de menjar natural per mascotes Dingonatura i com a Tècnica de Comunicació a Televida Serveis Sociosanitaris, Vaig exercir com a community manager freelance, gestionant les xarxes socials de la central de franquícies de l’empresa Terranova CNC, i com a redactora de continguts per diversos projectes webs de La Publicidad Creativa.

L’any 2014, després d’un any d’estrenar-me en la maternitat vaig fundar Creant Comunicació. Una empresa que ofereix serveis de màrqueting digital i xarxes socials a emprenedors i pimes. Serveis de disseny, tant gràfic com web, producció audiovisual i fotografia, amb la col·laboració de diferents partners.
Creant Comunicació ha estat l’empresa que m’ha permès compaginar la vida laboral amb la personal, una empresa que professionalment m’omple molt i quan una persona és feliç treballant fa bé la seva feina.

En l’àmbit personal estic molt implicada en les activitats culturals que es realitzen al barri a través de la meva participació en La Unió, entitat cultural sense ànim de lucre. Em mouen les inquietuds referents a l’educació dels meus fills, suposo que com a qualsevol mare. Em considero una persona activa i proactiva. Lluito per aconseguir el que crec que és just.

 

Així que si treballem junts, estic segura que no et deixaré indiferent, lluitaré per què el teu projecte tiri endavant i no sigui un més.

Explica’m el teu projecte i fem-lo realitat

Em pots seguir a les xarxes socials