658 953 564

Des de Creant Comunicació sumem esforços perquè el teu projecte no sigui un qualsevol.

Per això et donem tot el suport necessari per tirar endavant el teu negoci, aportant tots els nostres coneixements en comunicació on line i of line juntament amb els professionals clau per dur a terme el que tens al cap.

 

Dissenyem l’estratègia que necessites per assolir els teus objectius, planificant pas a pas les accions més adients en cada moment per obtenir els millors resultats.

Els nostres serveis son...

COMUNICACIÓ CORPORATIVA

Gestionem tot el que faci referència a la comunicació del client, la imatge i el posicionament en els mitjans, tant on line com of line, com si es tractés d’un departament intern de la mateixa. 

CONSULTORIES I FORMACIÓ

Oferim la possibilitat de realitzar cursos presencials per endinsar-se en el món 2.0. A més a més, realitzem consultories de comunicació per saber des de quin punt es parteix. 

CAMPANYES DE MÀRQUETING

Realitzem estratègies de màrqueting segons convingui en cada cas. Dissenyem diferents propostes, totes prèviament acordades amb el client i desenvolupades per part nostra o de manera conjunta amb els nostres partners.

Els nostres serveis cobreixen tot l’espectre que requereix un negoci modern, des de la comunicació corporativa, passant per les campanyes de màrqueting que necessites portar a terme segons el punt on es troba el teu projecte.

 

Gestionem les teves xarxes socials, oferint un pla estratègic de comunicació on line adaptat a les teves necessitats, dinamitzant qualsevol esdeveniment en directe fent el seguiment previ, durant i després.

GESTIÓ DE XARXES SOCIALS

Oferim un pla estratègic de comunicació on line, la possibilitat de contractar el nostre servei de community mànager, l’actualització i el manteniment de webs i blogs, màrqueting de continguts. Ens dius la teva necessitat i et proposem solucions. 

DINAMITZACIÓ D'ESDEVENIMENTS

Dinamitzem els esdevenimets en directe a les xarxes socials. Fem un seguiment previ, durant i després. Podem retransmetre en directe l’esdeveniment a les xarxes socials. Ens agrada que la realitat es barregi amb el món 2.0

DISSENY WEB I POSICIONAMENT

Dissenyem webs i treballem el posicionament SEO i SEM. Sabem que si no ets a internet no existeixes, però si hi ets t’han de trobar. 

Comença ara a fer creixer el teu negoci.